اگر برای طراحی وب سایت به شرکت ها و یا افراد طراح سایت مراجعه کنید. همواره با این سوال رو به رو خواهید شد. این که میخواهید سایت شما با وردپرس طراحی شود. و یا طراحی اختصاصی داشته باشد. به همین دلیل کاربرانی که میخواهند سایتی برای خود داشته باشند با این چالش رو به رو خواهند شد.
برای داشتن یک سایت آیا نیاز هست با استفاده از سیستم هاس مدیریت محتوا مانند وردپرس تسلط کامل داشته باشم. و یا طراحی سایت خود را به شرکت های طراحی سایت بسپارم؟! تفاوت میان این دو چیست؟ هزینه های هر کدام چقدر است؟ کدام یک برای سایتی که میخواهم راه اندازی کنم بهتر است؟ در ادامه با ما همراه باشید تا با این دو روش طراحی سایت آشنا شویم.
در این مقاله خواهید خواند:
طراحی سایت با وردپرس
وردپرس که سیستم مدیریت محتوا CMS (Content Management System) متن باز میباشد. با استفاده از آن می توانید یک سایت شخصی ، طراحی سایت بازرگانی ، فروشگاهی ، خبری و … طراحی و راه اندازی کنید.
در حال حاضر حدود 26 درصد از سایت های دنیا با وردپرس طراحی و ایجاد شده اند. وردپرس در بین دیگر سیستم های مدیریت محتوا یکی از محبوبترین هاست. طراحی وب سایت با وردپرس بسیار راحت خواهد بود. به طوریکه شما در کمتر از یک ساعت می توانید سایت خود را با وردپرس راه اندازی کنید.
از مزیت های متن باز بودن وردپرس می توان قابلیت اضافه کردن امکانات و قابلیت به آن میباشد. که به طور پیشفرض در مخزن وردپرس موجود میباشد. قالب ها و پلاگین های محدودی برای وردپرس طراحی شده است . که معمولا پاسخگوی جواب های کاربران نیست. برای تهیه برخی از آن ها نیاز به پرداخت هزینه میباشد.
مهم ترین مزیت های طراحی سایت با وردپرس
- مدیریت راحت
- صرفه جویی در وقت و هزینه
- سازگاری با موتورهای جستجو
- قالب های آماده متنوع
- بروزرسانی ساده
از طرفی با نصب هر پلاگین روی سایت موجب کاهش سرعت سایت می شود. البته باید به این نکته هم توجه داشت که هر پلاگینی با هر قالبی سازگاری ندارد. اما زمانی که سایت اختصاصی تهیه می کنید، قابلیت ها با استفاده از کدها و زبان های برنامه نویسی روی سایت اعمال می شوند.
در رابطه با امنیت سایت های وردپرسی می توان به عدم محافظت آن ها در برابر حملات اینترنتی و هک ها میباشد. به طوریکه اولین سایت هایی هستند که مورد حمله قرار می گیرند. دلیل آن هم این است که به صورت متن باز هستند و روی فریم ورک اختصاصی ایجاد نشده اند.
مهم ترین مزیت های طراحی سایت با وردپرس
- مدیریت راحت
- صرفه جویی در وقت و هزینه
- سازگاری با موتورهای جستجو
- قالب های آماده متنوع
- بروزرسانی ساده
طراحی سایت اختصاصی
در توضیح طراحی سایت اختصاصی می توان گفت. سایتی که توسط شرکت های طراحی سایت و یا افراد با کد نویسی و استفاده از زبان های برنامه نویسی. مثل جاوا اسکریپت ، php ، asp.net یک سایت را به صورت اختصاصی راه اندازی می کنند.
برای روشن تر شدن این مفهوم نیاز به توضیحات بیشتری میباشد. در برخی از موارد شرکت ها نمونه هایی از انواع مختلف سایت را با استفاده از زبان های برنامه نویسی طراحی می کنند. مانند سایت فروشگاهی و شخصی و خبری و شرکتی و … در واقع کد این سایت ها تنها در اختیار شرکت طراح میباشد.
به عنوان مثال زمانی که کاربری برای طراحی سایت فروشکاهی به این شرکت ها مراجعه می کند. همان سایت فروشگاهی طراحی شده را به او نشان میدهند و در صورتی که نیاز باشد بخش های مختلف را از جمله رنگ ها و طراحی های گرافیکی را تغییر میدهند. در واقع کد سایت مختص شرکت طراح میباشد نه کاربر.
برخی از شرکت ها نیز سیستم مدیریت محتوای اختصاصی خود را طراحی می کنند. این سیستم ها ساده تر و با امکانات کمتری نسبت به وردپرس میباشند.
به همین خاطر کاربردی تر از سیستم مدیریت وردپرس هستند. اغلب امکانات موجود در وردپرس در بسیاری از مواقع بدون استفاده میماند. سیستم های مدیریت اختصاصی این ویژگی ها را ندارند. برخی از مواقع تفاوت بین طراحی سایت اختصاصی و عمومی تفاوت بین سیستم های مدیریت محتوا میباشد.
مهم ترین مزیت های طراحی سایت اختصاصی :
- برقراری امنیت در سطوح بالاتر
- سرعت بالا
- شخصی سازی کاملا مهندسی شده و اختصاصی
- سفارشی سازی تمامی قسمت های سایت
- افزودن ویژگی های خاص به صورت نا محدود
- امکان تغییرات دلخواه در بخش های مختلف سایت
- افزودن اپلیکیشن های اندروید و ios
- طراحی گرافیک سفارشی و منحصر بفرد مطابق سلیقه کاربر
- تغییر در پنل مدیریتی به صورت دلخواه
به صورت کلی مراحل طراحی سایت اختصاصی از صفر تا صد از کدها تا گرافیک و قالب اختصاصی برای یک کاربر خاص طراحی می شود. تمامی مراحل طراحی یک سایت به صورت سفارشی و مهندسی شده برای یک کاربر خاص میباشد.
برای مثال فروشگاه اینترنتی دیجی کالا را بررسی کنید. در ابتدای کار خود تنها محصولات اختصاصی خود را به فروش می رساندند. اما اکنون به جایی رسیده اند که کالاها و محصولات دیگر فروشندگان را نیز در معرض فروش قرار داده است.
این گونه وب سایت ها باید به صورت اختصاصی طراحی شوند تا پس از مدتی وقتی حجم بالایی از کاربران به سایت آن ها برای خرید مراجعه می کنند. با مشکلی مواجه نشوند. با استفاده از کد نویسی می توانید سایت های اختصاصی و داینامیک ایجاد کنید.
در چه مواردی طراحی سایت اختصاصی پیشنهاد می شود؟
- سازمان ها و ارگان های بزرگ که به امکانات خاصی احتیاج دارند.
- سازمانها، شرکتها یا فروشگاههایی که تعدا و حجم کاربران سایت آنها در آینده بالا خواهد بود.
- شرکتها یا افرادی که سایت اینترنتی، اساس کسبوکارشان است.
- افراد یا سازمانهایی که ایدههای خاصی دارند (مثلا استارتاپها) و هنوز سیستمی مطابق با آن ایدهها طراحی نشده است.
- افراد یا سازمانهایی که بودجه و زمان کافی برای طراحی سایت اختصاصی دارند.
در چه مواردی طراحی سایت وردپرسی پیشنهاد می شود؟
- افراد و شرکتهایی که امکانات و ویژگیهای خاصی نیاز ندارند و وردپرس برای آن ها کافی است.
- افراد و شرکتهایی که ساختار و اساس کسبوکار آن ها بر پایه وب سایت نیست.
- افراد و شرکتهایی که وقت و هزینه کافی برای طراحی سایت اختصاصی ندارند.
کدام نوع بهتر است؟ انتخاب با شماست
برای تصمیم گیری میان این دو مورد میبایست به سه پرسش زیر پاسخ دهید.
نیاز:
لیستی از نیاز ها و توقعاتی که از سایت خود دارید را تهیه کنید.
بودجه:
چه میزان می خواهید برای طراحی سایت خود هزینه کنید و چه آینده ای برای آن در نظر دارید.
آینده:
در آینده می خواهید چقدر سایت خود را گسترش دهید؟ آیا سایتی که طراحی می کنید میخواهید گسترش دهید؟
گروه نرم افزاری آسمان
با توجه به توضیحاتی که در بالا ارائه شده است. می توانید تصمیم بگیرید کدام روش را برای طراحی سایت خود انتخاب کنید.
برای طراحی سایت نیاز به علم برنامه نویسی و گرافیک میباشد. و امری کاملاً تخصصی است . پیشنهاد می کنیم برای سفارش ساخت سایت که از خدمات طراحی سایت گروه نرم افزاری آسمان استفاده کنید.
گروه نرم افزاری آسمان با تیم حرفه ای خود سعی دارد، تا با مناسب ترین قیمت و کمترین زمان ممکن طراحی سایت سفارشی را در اختیار شما قرار دهد.
#طراحی وب سایت #مراحل طراحی سایت #گروه نرم افزاری آسمان # سفارش ساخت سایت #طراحی سایت فروشگاهی